Door op 10 mei 2017

Op weg naar verkiezingsprogramma 2018-2022

Het wordt een actieve partijzomer met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen. De aanmelding voor de lijsttrekker verkiezing en overige kandidaatstelling staan al open. Belangrijk is natuurlijk het programma waarmee we ons gaan profileren. Het echte werk daaraan zal na de zomer zijn.

Dat zit zo:

1. de ALV heeft besloten tot een lijsttrekker verkiezing, dat betekent dat de verkozen lijsttrekker ook een belangrijke inbreng moet en mag hebben bij de uitwerking van ons programma.  In september is duidelijk aan wie wij dit toe vertrouwen.

2. De samenwerking in het gewest Drenthe betekent dat we streven in heel Drenthe in elke afdeling een aantal dezelfde thema’s uit te dragen. We geven daar natuurlijk een lokale uitwerking aan.

3. Tot slot: fractie en bestuur hebben eind mei een dag om het laatste jaar van deze raadsperiode scherp in te gaan. Vanzelfsprekend is er dan ook oog voor de verkiezingen die eraan komen.

Er gebeurt dus van alles, na de zomer kunnen we al deze dingen bij elkaar leggen om er iets moois van te maken en op verder te bouwen. We nodigen u als lid graag uit om dan ook uw inbreng te geven rond een aantal speerpunten.