Door op 17 februari 2017

Van onze TK kandidaten Cindy en Harm: Sluit je aan bij onze campagne!

Beste Drentenaren,

Vorige week vrijdag (10 februari) trapten we in café ‘Het Keerpunt’ de campagne af. Een locatie die we niet alleen gekozen hebben om de locatie (het mooie Spijkerboor), maar meer nog om de symbolische naam. Laat het begin van de campagne dan ook een keerpunt in de peilingen betekenen! Vanaf nu alleen nog maar omhoog, voor een mooi resultaat op 15 maart. Zodat het rode Drentse platteland gehoord blijft worden.

Maar daar hebben we jullie hulp wel bij nodig. Ieder gesprek telt en elke uitgedeelde roos is er weer één. Al helemaal als 75% van de kiezers (dat zijn 100 zetels!) nog twijfelt. De komende weken zullen wij dan ook door heel Drenthe de straat op gaan; van Tynaarlo tot Borger-Odoorn en van Emmen tot Meppel.

Vanaf nu wordt er elke zaterdag volop campagne gevoerd, kijk vooral in het schema hieronder naar een selectie en zie waar je aan kan sluiten. Opgeven kan je door contact op te nemen met je eigen afdeling, of met Wietze de Wind, (06) 13 58 31 77, [email protected]. En dit zijn natuurlijk niet de enige activiteiten, er komen flink wat politici onze kant op en ook doordeweeks gaan we de straat op. Wil je weten wanneer? Ook hiervoor kun je contact opnemen met je eigen afdeling of Wietze.

  Cluster Zuidwest Cluster Noord Cluster Zuidoost
Za 18 februari Meppel Assen & Peize Emmen (met Jetta Klijnsma), Borger-Odoorn & Nieuw-Buinen
Za 25 februari Westerveld Norg, Vries & Tynaarlo Borger-Odoorn & Nieuw-Buinen
Za 4 maart Hoogeveen Tynaarlo, Eelde & Nieuw Roden Emmen, Klazienaveen & Nieuw-Buinen
Za 11 maart Rode trein langs alle afdelingen Assen & Aa en Hunze Emmen & Klazienaveen

We hebben er zin in en rekenen op jullie inzet!

Cindy Vorselman-Derksen & Harm Brouwer